Team

Catalyze biedt trainings- en coachingstrajecten op maat op het gebied van interpersoonlijke competenties: authentieke, connectieve en effectieve communicatie.

Circling is een van de methodes waarin het team gecertificeerd is. Verder werken we met Geweldloze Communicatie (NVC), Leadership Embodiment (gebaseerd op biologie, neurologie en aikido) en systeem-opstellingen (naar Bert Hellinger). Waar gewenst kan een ondersteunde psychedelische ervaring met behulp van (legale) magische truffels onderdeel zijn van het traject.

Miriam Aletheia2013

Miriam van Groen

Tijdens mijn eerste Circling-workshop werd ik op een hele bijzondere manier binnenstebuiten gekeerd. Allerlei overtuigingen waarvan ik mentaal wel wist dat die me niet hielpen of gelukkiger maakten, werden onder een vergrootglas gelegd en doorleefd. En dat alles onder het welwillend toeziend oog van de mensen in mijn Circle. Tot mijn verbazing voelden die zich juist meer met mij verbonden op de momenten dat ik allerlei dingen toegaf die ik helemaal niet leuk aan mezelf vond. Die ervaring opende een nieuwe wereld van mogelijkheden. Met Circling als voornaamste ‘practice’ ging ik mezelf, de mensen om me heen en het leven in het algemeen steeds leuker vinden en meer vertrouwen.

Ik ben gecertificeerd Circling facilitator. Ik heb gestudeerd bij en gewerkt met twee van de voornaamste organisaties die Circling naar Europa hebben gebracht: Circling Europe en Authentic Europe.  Na een burnout in 2016 geef ik weer workshops, trainingen en 1-op-1 coachingstrajecten.

Superkrachten

  • Schijnbare tegenstellingen verenigen
  • Zelfspot
  • Leiden vanuit eerlijkheid

(PS: Ik voel me vereerd om regelmatig met onderstaande (en nog vele andere) mensen te mogen werken en hen tot mijn vrienden te rekenen.)

Anke Verhees

Superkrachten: Zachtheid, Benoemen, Doorvragen

Anke is een coach die met haar scherpe blik en haar warme hart zorgt dat je je patronen nu echt eens onder ogen durft te zien. Dat je de mogelijkheid om het anders te doen als realiteit gaat zien. En dat kan ze ook in workshops: je stap voor stap meenemen, maar tegelijkertijd alle vrijheid laten. Ze gelooft in de kracht van liefde en is vastbesloten haar missie ’to spread love’ uit te dragen.

Hilde Kingma

Superkrachten: Verhelderen, Vertrouwen, Intuïtie

Hilde werkt met energie en beelden die je helpen te begrijpen wie je bent en waarom. Ook ziet ze heel helder waar je mogelijkheden en volgende stappen liggen. Haar hart voor mensen die zich niet altijd even lekker thuisvoelen in onze maatschappij is enorm.

Andrew Venezia

Superkrachten: Visie, Magie, Begrip

Andrew is consultant en spiritueel filosoof met een enorme drive om samen met anderen een verschil in de wereld te maken; hij smeedt plannen om een ‘compassievolle coup’ te plegen. Zijn liefde voor kennis wordt alleen geëvenaard door zijn liefde voor mensen, en die wordt weer alleen overstegen door die voor zijn dochter Lucia. De practice die hij ontwikkeld heeft, Dreaming, laat mensen zonder omwegen proeven van en handelen vanuit ‘eenheidsbewustzijn’ (unity consciousness).