Links & Hulpbronnen

Met lichte trots kunnen we zeggen dat dit tot nu toe de enige website over Circling is in het Nederlands. Er zijn echter diverse goede websites in het Engels waar je meer informatie zou kunnen vinden. De mensen achter deze organisaties hebben enorm veel werk verricht om de methode van Circling te perfectioneren. Daarvoor zijn wij hen bijzonder dankbaar. Wil je meer weten over dit werk en over een aantal van de andere organisaties die Circling en ‘Authentic Relating’ verspreiden, klik dan eens op de links hieronder.

Europa

  • CirclingEurope.com
  • John Thompson & Sean Wilkinson zijn de Circling-Meesters die Miriam (en Berbel, Philipe, Deborah, Ellen, Lucas, Louise, Jayne en een hele scharen anderen) met Circling in aanraking hebben laten komen. Ze zijn ongeëvenaard en een blijvende inspiratiebron voor ons. Zij leven de Circling-practice  en laten zien hoe leven kan zijn als je leeft vanuit verbinding met jezelf en anderen.
  • AuthenticEurope.org
  • CirclingHolland.nl
  • Dit is de organisatie waarmee Berbel zo veel mogelijk initiatieven steunt om een levendige Circling community in Nederland te laten opbloeien.

VS

  • IntegralCenter.org
  • In dit prachtige centrum in Boulder, Colorado is Circling tot wasdom gekomen. Er worden regelmatig workshops en trainingen gegeven.
  • AuthRev.com
  • Zie hieronder meer over oprichtster Sara Ness.

Boeken en andere hulpbronnen

art of circlingBryan Bayer van Authentic World heeft recentelijk het eerste boek over Circling geschreven, getiteld ‘The Art of Circling – 37 Practices for Deepening Your Relating Skills’. Je kunt het hier bestellen.

Jordan Myska Allen van Circling Europe en the Austin Love Juggernaut schrijft regelmatig over Circling en Authentic Relating op de website van Circling Europe en zijn eigen site. Hij heeft een roman gepubliceerd waarin de theorieën van Integral (Ken Wilber) en Spiral Dynamics (Clare Graves) worden gebruikt om de zombie apocalypse niet alleen te overleven, maar waarin iedereen het geluk weer kan ervaren. Het heet ‘A Beautiful Apocalyse’ en is onder andere hier te krijgen.

Sara Ness van Authentic Revolution heeft meer mensen tot trainer opgeleid dan wie ook ter wereld. Haar enthousiaste en eerlijke aanpak werkt aanstekelijk. Zij heeft de redactie van de ‘Authentic Games Night Manual’ op zich genomen. Daarin vind je in verschillende categorieën ingedeelde oefeningen en ‘games’. Deze brengen welke groep dan ook binnen heel korte tijd op een speelse manier met elkaar in contact. De ‘games’ zijn ontwikkeld door mensen van over de hele wereld en worden door Sara bijeen gebracht. Je kunt de nieuwste versie van dit handboek downloaden als je haar steunt via crowdfunding-website Patreon.