Agenda

Hieronder vind je alle workshops die de komende tijd gepland staan. Paarse events zijn avonden, blauwe zijn dagen en groene zijn weekends. De workshops zijn geschikt voor alle ervaringsniveau’s, tenzij anders aangegeven. Wil je op de hoogte blijven van alle bijeenkomsten, geef je dan op voor de nieuwsbrief.

Introductie-avonden zijn bedoeld om je kennis te laten maken met Circling. Je doet oefeningen om de ‘taal’ van Circling te leren. Deze oefeningen helpen je om in het hier en nu in contact met jezelf en je oefenpartner(s) te komen. Daarna ga je je nieuwe vaardigheden toepassen in mini-circles, die begeleid worden door onze teamleden. In drie uur kun je al ervaren hoe Circling op een positieve manier afwijkt van onze dagelijkse manier van communiceren, en wat een enorme impact oordeelloze aandacht kan hebben.

Tijdens Dagworkshops is er meer tijd om de fijne kneepjes van de bouwstenen van circling te laten inzinken. Je krijgt de kans te worden ‘geCircled’, waarbij de aandacht van de groep op jou gericht is. Zie ‘Over Circling‘ voor meer informatie over hoe een Circle verloopt. Soms organiseren we speciale dagworkshops waarbij Circling wordt gecombineerd met een andere methode, zoals massage, beweging, adem- of stemwerk.

Circling is ontworpen om tijdens Weekends te gebruiken, dus in deze workshops komt de methode het meest tot zijn recht. In twee dagen is er meer tijd om een groep te vormen (waarin thema’s omhoog komen en deelnemers elkaar spiegelen), te leren hoe een goede Circle eruit ziet, en om diepere lagen in onszelf aan te boren. We nemen de tijd om in te gaan op de 5 principes van Circling en de techniek ervan. Er is ruimte voor iedere deelnemer om een lange ‘Birthday Circle’ ervaren, waarbij je de volledige aandacht van de facilitator en andere deelnemers krijgt. Ook is er persoonlijke aandacht voor hoe iedere deelnemer zijn/haar nieuwe inzichten buiten de workshop kan integreren.

Voor dagen en weekends is vaak een Early Bird-prijs beschikbaar. Kijk in de details per workshop voor meer informatie daarover. Wil je meer informatie over een bepaalde workshops, stel ons die dan via het contactformulier. Dat kun je ook gebruiken als je ons eens wilt uitnodigen bij jou thuis of in je organisatie.