Agenda

Hieronder vind je alle workshops die de komende tijd gepland staan. De workshops zijn geschikt voor alle ervaringsniveau’s, tenzij anders aangegeven.

Introducties zijn bedoeld om je kennis te laten maken met Circling. Je doet oefeningen om de ’taal’ van Circling te leren. Deze oefeningen helpen je om in het hier en nu in contact met jezelf en je oefenpartners te komen. Daarna ga je je nieuwe vaardigheden toepassen in mini-circles, die begeleid worden door onze teamleden. In drie uur kun je al ervaren hoe Circling op een positieve manier afwijkt van onze dagelijkse manier van communiceren, en wat een enorme impact oordeelloze aandacht kan hebben.

Tijdens Dagworkshop is er meer tijd om de fijne kneepjes van de bouwstenen van Circling te laten bezinken. Je krijgt de kans te worden ‘geCircled’, waarbij de aandacht van de groep op jou gericht is. Zie ‘Over Circling‘ voor meer informatie over hoe een Circle verloopt.

Circling is ontworpen om tijdens Weekends te gebruiken, dus in deze workshops komt de methode het meest tot zijn recht. In twee dagen is er meer tijd om een groep te vormen (waarin thema’s omhoog komen en deelnemers elkaar spiegelen), te leren hoe een ‘goede’ Circle eruit ziet, en om diepere lagen in onszelf aan te boren. We nemen de tijd om in te gaan op de principes en technieken van Circling. Er is ruimte voor iedere deelnemer om een lange ‘Birthday Circle’ ervaren, waarbij je de volledige aandacht van andere deelnemers krijgt, onder begeleiding van een getrainde facilitator. Ook is er persoonlijke aandacht voor hoe iedere deelnemer zijn/haar nieuwe inzichten buiten de workshop kan integreren.

Art of Connection weekend Amsterdam | 12-13 juni